Головна Бренди Rapid
Зменшити розмір шрифту  Шрифт по замовчуванню  Збільшити розмір шрифту 
Продукція Rapid Друк
rapid_logo

Шведська компанія RAPID - відомий в усьому світі виробник якісного офісного приладдя, яке користуюєься заслуженою популярністю. В асортименті компанії настільні та електричні степлери, степлери підвищеної потужності, настільні та виробничі плаєри, а також різноманітні дироколи та інструмент для видалення скоб. Серед витратних матеріалів RAPID різні скоби: з плаского дроту, з тонкого дроту, кільцеві скоби, кабельні скоби, клей і багато іншого. Крім того RAPID виробляє широкий спектр продукції для будівельних робіт і саду: ручні, електричні і пневматичні текери, молотки, щипці для рослин, винограду і огорож, а також клейові пістолети і будівельні фени.

КАНЦТОВАРИ ДЛЯ ОФІСУ

Діроколи Rapid для дому та школи

Моделі EC10 , EC20 , FC10 , FC20

Компактні діроколи для дому та школи. Ручка з посиленого ABS пластику. Металева основа. Кількість сторінок , які пробиваються 10-20шт. , в залежності від моделі.

Діроколи Rapid для офісу

Моделі FMC25+ , FMC40

Металевий дірокол для офісу. Великий резервуар для конфеті. Функція фіксування ручки для зручного зберігання і лінійка.Колькість сторінок , які пробиваються 30-40шт. , в залежності від моделі.

Міні степлер Rapid Baby-Ray

Baby-Ray це практичний, компактний, пластмасовий міні степлер з вбудованим пристроєм для видалення скоб на 10 листків. Всі деталі , які зношуються ,виготовлені зі сталі.
Використовує скоби 24 / 6 + 26 / 6.

Пластиковий степлер E26

Напівзагрузочний степлер на 20 аркушів Е26. Металевий механізм, покриття із пластику. Оснащений функцією скобозабивання і тимчасового зшивання. Використовує скоби 24 / 6 + 26 / 6.

Степлер Rapid E15

За допомогою Е15 Ви можете створювати проспекти. Подовжений металевий степлер дозволяє скріплювати листи в середині. Е15 це повнозагрузочний, металевий степлер з ABS пластиком зверху. Він також оснащений функцією тимчасового зшивання.

Степлер Rapid E3

Повністю металевий компактний степлер Е3, класичний варіант для офісу. Хромоване покриття і прогумована підставка дозволяють досягти рівноваги між функціональністю і точністю. Оснащений функцією скобозабивання і тимчасового зшивання.

 

 

ІНСТРУМЕНТИ

Степлери Rapid кабельні

моделі R28 , R36

Степлер для кріплення кабелю Rapid.
Модель R36 використовує скоби довжиною 10мм, 12мм, 14мм.
Модель R28 - 9мм, 10мм, 11мм.

Степлери Rapid тип скоби 140

моделі R14 , R34 , R44 , R64

Степлер використовує плоскі скоби що надає йому широку область застосування. Підходить для пластмаси і інших неволокнистих матеріалів.
Довжина скоб , які використовуються у степлері 6мм, 8мм, 10мм, 12мм, 14мм.

Степлери Rapid тип скоби 53

Степлер використовує пласкі скоби довжиною 6мм, 8мм,
10мм ,12мм, 14мм.

Текер і Оббивний степлер R13E

Призначений для легкої роботи. Виготовлений із ударостійкого ABS пластику. Завантаження знизу в сталевий магазин. Працює без віддачі.
Використовує скоби 13/4-10 (4-10 мм).

Текер, Будівельний Степлер R23E

Універсальна модель, виконана із високоякісної сталі . Підходить для більш простих відновлювальних робіт і т.д. Завантаження знизу у магазин. Працює без віддачі.

Текер металевий, будівельний, оббивний степлер R353E

Потужний сталевий текер (будівельний степлер). Регульована сила удару . Використовується для теслярських робіт і т.д. Завантаження знизу у магазин. Працює без віддачі.

Пістолет для клею

Швидке нагрівання, великий вихід клею незалежно від температури. Динамічний курок на чотири пальці для точної роботи. Спеціальний носик.

Фен Будівельний

Будівельний фен Accelerator 2000/2000W.
Ідеально підходить для видалення фарби розпалювання вугілля и т.п.

 

 

Скоби для степлерів

Скоби №10

Скоби №10 Скоби №10

Скоби Rapid 10 ( висота ніжок 4 мм - для зшивання 2-10 сторінок ) використовуються в офісних степлерах Rapid серії TEN .

Скоби оцинковані.

Скоби №24

Скоби №24 Скоби №24

Скоби Rapid 24 використовуються у більшості степлерів Rapid.

висота ніжок: 6 мм - для зшивання 2-20 сторінок ; 8 мм - 10-40 сторінок ; 8+ мм - 10-50 сторінок .

Скоби оцинковані і мідні.

Скоби №26

Скоби №26 Скоби №26

Скоби Rapid 26 використовуються у більшості степлерів Rapid.

висота ніжок: 6 мм - для зшивання 2-20 сторінок ; 8+ мм - 10-50 сторінок .

 

Скоби для степлера тип 140

Скоби для степлера тип 140 Скоби для степлера тип 140

Скоби RAPID "PROLINE" оцинковані, зелені.

Довжина ніжок скоб :6мм , 8мм , 10мм , 12мм , 14мм.

Скоби для степлера тип 53

Скоби для степлера тип 53 Скоби для степлера тип 53

Оцинковані Скоби Rapid .

Довжина ніжок скоб :6мм , 8мм , 10мм , 12мм , 14мм.

 

Скоби для кабелів тип 36

Скоби для кабелів тип 36 Скоби для кабелів тип 36

Скоби для кабелів Rapid.

Довжина ніжок скоб :10мм , 12мм , 14мм.



 

Продукція Axent
Продукція Axent

ТМ Axent створена для покупців які вибирають не просто офісне приладдя а особисті речі якими зручно користуватись. Axent це канцелярія яка не... Детальніше...

Продукція Buromax
Продукція Buromax

BUROMAX  це об'єднання під однією національною торговою маркою широкого асортименту якісних канцелярських товарів для офісу і школи. На момент створення і по... Детальніше...

Продукція Brunnen
Продукція Brunnen

Компанія Ваіеr & Schneider зараз є однією з провідних виробників щоденників як у Німеччині так і в Європі. Щоденники виробляються під торговою маркою... Детальніше...

Продукція 2х3
Продукція 2х3

Польська компанія «2х3» є самим прогресуючим європейським виробником засобів візуального спілкування. Відмінною особливістю компанії «2х3» є широкий асортимент виробів магнітні дошки сухого стирання... Детальніше...

Продукція Uni
Продукція Uni

Вже протягом десятиліття ця ручка UNI користується всесвітнім успіхом. Завдяки спеціально розробленій системі подачі чорнила UniFlow System ручка пише гладко і чисто усе... Детальніше...

Продукція TRODAT
Продукція TRODAT

TRODAT найбільший у світі виробник автоматичної штемпельної продукції. Назва фірми утворена шляхом злиття двох слів "TROlitul" (пластик з якого раніше виготовлялися оснащення) і... Детальніше...

Відвідувачі сайту

На даний момент 17 гостей на сайті
Курси валют
Курси валют